ChiaBuddy

Tarinamme

Chia-vanukasta kuin kotikeittiöstä

Suomalaiselta yrittäjältä ruokapöytääsi

Olin valmistanut kotikeittiössäni chia-välipaloja jo vuosia, ja haaveilin niiden nauttimisesta ilman aikaavievää siementen liottamista. Markkinointiin erikoistuneena elintarviketieteilijänä ihmettelin miksi chia-välipaloja ei voinut ostaa valmiina, joten päätin tehdä haaveistani totta ja tuoda tismalleen samanlaiset tuotteet kauppojen hyllyille.

ChiaBuddy on täysin suomalainen elintarvike, tuotekehitys ja valmistus tehdään täällä. Maustamattoman chia-välipalan lisäksi olemme kehittäneet raikkaita makuja, joissa käytämme vain aitoja marjoja ja hedelmiä. ChiaBuddy on Euroopan ensimmäinen kaurapohjainen valmis chia-välipala, jonka maailmanvalloitus on alkanut Suomesta.

Toivottavasti tykkäät, Buddy!

– Salla, Chia Food Companyn perustaja ja toimitusjohtaja

Vuosien kokemuksella. Luotettavasti.

Chia Food Companyn taustalla on joukko elintarvikealan ammattilaisia. Hyvinkäällä sijaitseva tehtaamme on erikoistunut kasvipohjaisten tuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Chia-välipalamassa soveltuu loistavasti myös erilaisten annosten valmistamiseen. Mikäli haluat myydä tuotteitamme, ota yhteyttä! ChiaBuddyt ovat myynnissä tällä hetkellä K-ruokakaupoissa sekä R-kioskeissa.